MAL-blogi

MAL-aihepiiriä, verkostoasiaa ja muuta mielenkiintoista - lue meitä!

Arkisto

2 kirjoitusta

Kirjoitukset ajalta: toukokuu 2011

Käytäntöjen levittämisen hyvyydestä

Perjantaina 13. toukokuuta 2011 | Marja Uusivuori

Viime viikkoisessa joukKOKOhtauksessa kuultiin päätöspäivänä 5.5. filosofi-yrittäjä Maija-Riitta Ollilan puheenvuoro yhteisöjen tulevaisuudesta. Normaaliarkeen kuuluvasta virkamiespuheesta eroava esiintymistapa herätti ja mielenkiintoinen sisältö sai pohtimaan.

Vaikka Ollila käsitteli puheenvuorossa yhteisöjä ja niiden muutoksia, hän sivusi lyhyesti hyvien käytäntöjen levittämistä. Ollila mainitsi, ettei itse kuulu siihen valtavirtaan, joka pitää hyvien käytäntöjen levittämistä tarpeellisena, sillä hyvät käytännöt eivät Ollilan mukaan ole toistettavissa - ne on ainutlaatuisissa olosuhteissa luotu, eivätkä ne siksi toimi sellaisenaan muissa paikoissa, tilanteissa tai muiden toimijoiden käsissä.

Ei kommentteja Lue koko kirjoitus

MAL-yhteistyö vaatii aikaan investoimista

Torstaina 12. toukokuuta 2011 | Kimmo Kurunmäki

Hämeenlinnan Vanajanlinnassa oli juuri kolmen päivän ajan tarjolla täyskattaus alueiden kehitystä ja kehittämistä. Kaikki KOKOn kansalliset verkostot esittelivät tekemisiään ja alueet tulevaisuuksiaan. Maankäytön, asumisen ja liikenteen teemaa käsiteltiin MAL-verkoston kolmen tunnin sessiossa, verkoston näyttelypisteessä ja käytäväkeskusteluissa.

Ei kommentteja Lue koko kirjoitus

MAL-VERKOSTON KOORDINOINTI

  • Tero Piippo, p. 0400 388 735, tero.piippo (at) tampereenseutu.fi (opintovapaalla 7.1.-3.3.2019)
  • Kati-Jasmin Kosonen, p. 040 195 2852, kati-jasmin.kosonen (at) tampereenseutu.fi,
  • Heli Suuronen, p. 040 846 8127, heli.suuronen (at) tampereenseutu.fi
  • Tampereen kaupunkiseutu, Kelloportinkatu 1C, (Tampella), 33100 Tampere, www.mal-verkosto.fi, bemine.fi, www.kaupunkiseutu.fi