AIKO -hankkeiden kevätkauden työpajakierros on päättynyt

2.7.2018 9.00

Tulevaisuuden kaupunkiseudun teemaverkoston Asumisympäristöjen Digitalisaation kehittäminen ja Tulevaisuuden yritysalueiden kehittäminen hankkeiden kaupunkikohtaiset työpajakierrokset on pidetty. Viimeinen työpaja pidettiin Turussa maanantaina 18.6.2018. Hankkeiden työpajakoosteet ovat raportointivaiheessa ja hankkeiden ohjausryhmät käsittelevät työpajakoosteita seuraavissa kokouksissaan.

Asuinympäristön Digitalisaatio-hankkeessa siirrytään hyödyntämään ja testaamaan kehitettyä digitaalista alustaa, Astuplania myös muissa kohdekaupunkien suunnittelu- ja kehittämiskohteissa. Hankkeen kehittämisehdotukset ja Astuplan alusta esitellään verkoston Tulostyöpajassa lokakuussa.

Tulevaisuuden yritysalueiden kehittäminen hankkeessa myös haastatteluaineistot ja kehittämiskyselyn aineisto kootaan yhteen ja laaditaan kohdekaupunkikohtaiset ja myös yhteiset suositukset. Tämän hankkeen hankekohtainen loppuseminaari pidetään Vaasassa alkusyksystä.

Liikenteen ja Maankäytön yhteistyömentelmien kehittäminen hankkeessa on vielä toinen työpaja alkusyksystä. Ideatehdas -työskentely tulee kohdekaupunkikohtaista työskentelyä. Hankkeen tulokset esitellään verkoston Tulostyöpajassa lokakuussa.

 

 

MAL-VERKOSTON KOORDINOINTI

  • Tero Piippo, p. 0400 388 735, tero.piippo (at) tampereenseutu.fi (opintovapaalla 7.1.-3.3.2019)
  • Kati-Jasmin Kosonen, p. 040 195 2852, kati-jasmin.kosonen (at) tampereenseutu.fi,
  • Heli Suuronen, p. 040 846 8127, heli.suuronen (at) tampereenseutu.fi
  • Tampereen kaupunkiseutu, Kelloportinkatu 1C, (Tampella), 33100 Tampere, www.mal-verkosto.fi, bemine.fi, www.kaupunkiseutu.fi