MAL-verkosto hakee korkeakouluharjoittelijaa Tampereelle

22.2.2018 13.00

MAL-verkosto toteuttaa vuosina 2016-2018 valtioneuvoston alueellisten innovaatioiden ja kokeilujen kaupunkiverkostoyhteistyötä Tulevaisuuden kaupunkiseudut: elinvoimakunnat ja resurssiviisas yhdyskunta - teemassa. Teemaverkosto varautuu kunnan elinvoima- ja hyvinvointiteemojen korostumiseen maakuntauudistuksen ja kunnan tehtäväkentän muutosten jälkeen. Samalla terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen mahdollisuudet yhdyskuntasuunnittelun ja ennakoivan toimintamallin voimin nostetaan esiin.

Tampereen kaupunkiseutu, Porin kaupunki ja MAL-verkosto käynnistävät Hyvinvointiympäristön tietopohjan mallintaminen ja ymmärryksen laajentaminen eli HYMY -hankkeen. Hankkeen keskeinen osio on kuntien hyvinvointivointikertomusten laadintaprosessin ja tietopohjan nykytilan kartoitus. Harjoittelijan tehtävänä on työstää analyysi nykyisin käytettävistä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen mittaristosta ja suositukset jatkokehittämiseen ja kuntien väliselle yhteistyölle raporttimuodossa.

HYMY - harjoittelun tiedot, diat

Korkeakouluharjoittelija työstää selvitystä erityisen HYMY Sparrausryhmän ja MAL-verkoston koordinaation ohjauksessa. HYMY-hankkeelle perustetaan valtakunnallinen asaintuntijaryhmä, joka koostuu Tampereen kaupunkiseudun, Porin kaupungin, Kuntalaliiton, yliopistoyhteisön ja THL:n asiantuntijoista. Sparrausryhmä tukee ja sparraa harjoittelijaa työn edetessä. Harjoittelijan pääsee tutustumaan myös muihin MAL-verkoston koordinaation tai Kuntayhtymän projekti- ja tapahtumatuotannon tehtäviin

Harjoittelun suorituspaikka on Tampereella, Tampereen kaupunkiseudun toimitiloissa os. Kelloportinkatu 1 Tampereella (kaupunkiseutu.fi) ja kesto on 4 kuukautta sopimuksen mukaan kesäkautena 2018. Korkeakouluharjoittelijan palkka on 1 189 e/kk, johon hakijan tulee osoittaa korkeakoulun tai tiedekunnan myöntämä henkilökohtainen harjoittelutuki. Tukea saadakseen harjoittelijan on oltava läsnäoleva opiskelija harjoittelukaudella. .

Harjoittelupaikkaa haetaan lyhyellä hakemuksella (CV ja kuvaus opinnoista ja osaamisesta) sähköpostilla perjantaihin 16.3.2018 mennessä. Työhön parhaiten soveltuvat hakijat haastatellaan. Harjoittelijan ohjauksesta vastaavat erikoissuunnittelija Kati-Jasmin Kosonen sekä Tampereen kaupunkiseudun infrapalvelujen kehittämispäällikkö Ritva Asula-Myllynen ja hyvinvointipalvelujen kehittämispäällikkö Satu Kankkonen.

Yhteystiedot:

Kati-Jasmin Kosonen, MAL-verkosto, koordinaatio, GSM 040 195 2852
kati-jasmin.kosonen@tampereenseutu.fi

 

MAL-VERKOSTON KOORDINOINTI

  • Tero Piippo, p. 0400 388 735, tero.piippo (at) tampereenseutu.fi (opintovapaalla 7.1.-3.3.2019)
  • Kati-Jasmin Kosonen, p. 040 195 2852, kati-jasmin.kosonen (at) tampereenseutu.fi,
  • Heli Suuronen, p. 040 846 8127, heli.suuronen (at) tampereenseutu.fi
  • Tampereen kaupunkiseutu, Kelloportinkatu 1C, (Tampella), 33100 Tampere, www.mal-verkosto.fi, bemine.fi, www.kaupunkiseutu.fi